Vem är jag

Jag heter Sandra och kommer jobba med detta företag måndagar, och en och annan lördag efter önskemål, då jag har en deltidstjänst övrig tid. Ni hittar mej på Sandgärdsgatan 23 Växjö, på Alternativmedicinska kliniken, en trappa upp. 

Utbildningar:
Diplomerad Zonterapeut hos Team Hellberg  (innehållande bl.a. fot- och hand zonterapi/reflexologi, ortobionomi, metamorfos, öronakupunktur, kinesisk medicin) på Öland 2018.  Irisdiagnostik maj 2019 Team Hellberg Öland.

Friskvårdsmassage hos Bergqvist Massage och Friskvårdsutbildningar september 2019.

Lymfmassage HarmoniQA SPA- och massageskola i Kalmar mars 2020.

Regndropsmassage Medina Essentials april Öland 2022, endast elevbehandlingar ej diplomerad.

Jag använder mej av ekologiska oljor i mina behandlingar.


Jag är medlem i Kroppsterapeuterna.